Träning

Dag två, så formar du starka lår

Då fortsätter vi på temat med att leka för att få träning. Bänkar är alltid toppen att använda för att ta vanliga övningar till en lite högra höjd (haha!). Jag älskar att göra benövningar med bänkar och här ställde jag två bänkar bredvid varandra och så hoppade vi upp och gjorde en djup landning ovanpå för att få träning för insida lår och rumpa, och sedan landade vi djupt i mitten för att även få med framsida lår.

Ni kanske tycker att det ser svårt och riskabelt ut, men sanningen är den att när man får tänka väldigt mycket för att utföra en övning, så glömmer man nästan hur jobbigt det är! All fokus går på att faktiskt klara av övningen, så mjölksyran känns inte förens övningen är över. Bra va!?

 


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentar