Träning

Lek mer och få ut mer av din träning

Nu för tiden så bedriver jag min gruppträning i en gympasal då jag och maken blev tvungna att lägga ner vårat gym. Detta kräver helt nya idéer och tankesätt från min sida då jag plötsligt står utan skivstänger, hantlar, kettlebells osv. I stället får jag försöka hitta på övningar med bommar, rep, ringar, ribbstolar, mattor och allt som man kan hitta i en gymnastiksal.

Det roliga med det här är att träningen nästan blir som lek och shit va kul det är! Ibland är det så roligt att använda kroppen på helt andra sätt än vad vi är vana vid att man nästan glömmer bort att vi faktiskt tränar. Jag kommer bjuda på några riktigt roliga och svettiga övningar denna vecka som säkert går att utföra även i vanliga gymmiljöer för dig som tränar där. Först ut är en riktig killer för framför allt greppstyrkan men även för hela överkroppen. Kör hårt!

 


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentar