Allmänt

Jag är hopplös

Nu har det gått en vecka igen utan blogginlägg, jag är hopplös på att få till flytet! Men det är väl så med vissa saker i livet att ibland har man hur mycket inspiration som helst och jobbet bara flyter på, och ibland så tar det bara tvärstopp. Likaså kan det vara med träningen, att ibland blir det fem-sex pass en vecka och så plötsligt så blir det kanske bara ett-två.

Men då är det viktigt att komma ihåg att lite är bättre än ingenting. Jag säger alltid till deltagarna på mina pass att huvudsaken är att ni gör någonting och inte bara står still när det går tungt eller det känns svårt. Allt går att anpassa efter person och jag tvingar aldrig folk att göra något de inte känner sig bekväma med.  Det ska inte du heller göra i din vardag! Släng bort onödiga “måsten” för de finns inte egentligen. Samhället har tvingat fram någon slags robotmänniska som tydligen ska orka göra allt och samtidigt ha skinande rent hemma. Men let’s face is, vi har alla ganska stökigt hemma och vi städar i ren panik när vi vet att någon är på väg.

Mitt tips till dig som vill slippa stress är att lär dig att prioritera det som verkligen känns viktigt för dig. Vill du verkligen få till ett träningspass så låt tvätten eller dammsugaren vänta någon dag till, det är ingen katastrof. Låt pappershögen växa lite lite till och få lite tid med dig själv eller kanske barnen, partnern eller kompisen. För vad är egentligen viktigast? Att du får rejäl kvalitetstid som ger tid energi och motivation, eller risken att någon ser att du har lite stökigt hemma?

 


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentar