Allmänt

Häng med på träningsläger i Portugal!

Nu är hösten verkligen här och snön börjar synas på väderleksrapporterna. Alltså perfekt tillfälle att börja drömma om soliga stränder och ljumma vindar. Perfekt att boka en träningsresa i vår! Följ med mig och Swerun till Portugal 31/3-6/4 2018 på träningsläger. Vi bor på ett mysigt hotell med lägenhetsrum med all inclusive. Stranden ligger bara 350m från hotellet och det är verkligen den perfekta stranden för både promenader, löpning och många långa trappor. Det är den mest fotograferade stranden i hela Europa pga sitt vackra och unika utseende med höga klippor och grottor.

För mer info och bilder så är det bara att gå in på Sweruns hemsida. Jag står för den lite mer styrkebaserade och explosiva träningen, medans min make Ola som har varit en av Sveriges bästa ultralöpare och genomfört flera Svenska klassiker, står för konditionsdelen i form av löpning och cykel. Missa inte chansen att kickstarta våren med massor av träningsglädje och inspiration som passar alla. Välkomna!


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentar