Träning

Våga hoppa med gummiband!

När man nämner redskapet gummiband så tänker nog de flesta på lite mer stillsamma övningar som benböj med bandet runt knäna, benlyft i olika riktningar eller rehab för axlarna. Det går dock att ha betydligt roligare än så! Om du slänger ifrån dig de korta och tunnare banden och går upp till de lite mer grövre och längre så kan du fixa både puls och spänst i ett enda svep.

Här har du en övning som är kanon för både lår och vader, och eftersom den kräver en hel del kroppskontroll så får sig även koordinationen en utmaning. Ta helt enkelt ett grov gummiband och fäst det i något som VERKLIGEN SITTER FAST och placera det under magen nere vid höftböjaren. Kliv sedan ut så du får så pass mycket motstånd att du kan luta dig framåt och gör sedan kraftiga jämfotahopp snett framåt och försök landa på samma ställe varje hopp. Det är svårare än det ser ut! Och jäkligt roligt.


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentar