Okategorierat

Var inte en räka. Ät den!

Ja ikväll var det dags igen. Middagen blev otroligt smaskig och fräsch och idag fick det slinka med lite kött i form av räkor. 

Jag älskar att ta det som finns och slänga ihop något som är både gott och nyttigt. Just nu är jag insnöad på tomatsås och det är ju så enkelt, och packat med antioxidanter. 

För att fixa denna fräscha räksås så fräser du först lite lök i olja. Häll sedan i ett paket tomatsås och vräk i dina favokryddor. Jag tog basilika som gifter sig så bra med tomat, mejram och koriander. Sen lite örtsalt. Jag tycker även spenat passar bra med tomat så massa hackad spenat fick också åka ner. Sen ett stort lass med räkor och lite oatly grädde för mer krämighet. Bara att låta puttra en stund och sedan servera med pasta. Smaklig måltid! 


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentar