Träning

Var inte så nojig, och gärna lite blind

Precis, var inte så nojig inför att röra på dig lite grann för det finns inga ursäkter att inte träna åtminstone liiiiite några gånger i veckan. Kom ihåg kära du som läser att lite är bättre än ingenting, och idag med så många sociala medier så finns det massor av bra källor att vända sig till för att få till lite flås och svett utan att ens lämna hemmet.

Det som tyvärr har hänt lite idag är att de som syns och hörs mest i sociala medier som förmedlar träning och hälsa ser ut som rena rama elitidrottare, och det ligger otroligt mycket slit bakom en sådan kropp. Framför allt som tjej krävs det faktiskt väldigt hård koll på sin kost och välplanerad träning för att få fram synliga muskler, framför allt magrutor. Visst, nu ser ju inte jag heller direkt ut som en typiskt 36-årig kvinna i min kropp, men jag kan ju iaf förklara mig med att jag faktiskt har varit elitidrottare… 🙂

Sådana personer kan faktiskt bara skapa ångest hos den som tittar, så detta vill jag säga till dig; om du typ ignorerar hur personen i en träningsvideo ser ut och bara KÖR så ska du se att det känns bättre på en gång. Youtube är en utmärkt kanal och jag kan även rekommendera våra egna bloggare här på Hälsa & Fitness, framför allt den här tjejen som ständigt levererar härliga cirkelpass! Nu befinner hon sig förvisso ofta på ett gym, men man kan plocka ut favoriter och köra hemma. Och självklart kan man även motiveras av en väldigt vältränad kropp, men jag som ofta jobbat med helt vanliga människor med helt vanliga kroppar har även ofta hört motsatsen..

Jag sitter typ ihop med kettlebells och när man väl börjar förstå hur de fungerar och hur lätt det är att variera sig så är det bara du dunkar på din favoritmusik och viftar fart på redskapet! Här bjuder jag på en lätt cirkel som kan köras både som tabata eller i valfri uppdelning med aktivitet och vila. Det är ungar som leker i bakgrunden och det ligger grejer lite överallt, men det spelar ingen roll för huvudsaken är att du får mata din kropp med härlig motion. Kör hårt!


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentar