Träning

8 fina övningar för bål och armar

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, man behöver inte ha ett helt gym fullt av grejer för att få till bra träning som kan ge dig både kondition och styrka. Med enkla redskap som du kan köpa i både mat- och sportbutik nu för tiden så kan du lära dig att bygga upp suveräna träningspass i ditt vardagsrum.

Igår körde jag faktiskt två pass då jag blev lite uttråkad på kvällen trots att jag redan kört en tabata på förmiddagen med några andra i trädgården. Jag kände att jag vill köra lite mera bål och armar pga en grym träningsvärk i lår och rumpa efter ett långt löppass på 15 km i lördags. Med bara några kettlebells, en pilatesboll och en matta så fick jag till det här supersvettiga passet hemma som jag klämde in bakom soffan. Du behöver alltså inte ens en direkt större yta att röra dig på. Eller supermodern inredning… Kör hårt!


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentar