Allmänt

4 bilder av riktiga mig

Ibland är det lätt att försköna bilden av sig själv och man raderar ganska snabbt bilder på mobilen som inte blir perfekta och där skavanker skymtar.  Men handen på hjärtat, hur många av oss är totalt felfria? Och egentligen, vad är felfri? Om man är helt befriad från sjukdomar och mår allmänt bra så är det väl också en variant av felfri?

Idag gick jag lös med kameran och försökte få till hurtiga bilder i trädgården med lite hopp och skutt. Men bild på bild så dök det upp celluliter, veck, dallerskinn mm och jag var på väg att ge upp. Men va fasen det är ju jag! Jag har burit två barn i min mage och en gång i tiden vägde jag 74kg så självklart kommer skinnet börja hänga här och där. Så här har ni mig och mina “brister” som egentligen inte är några brister utan tecken på livets gång. Det är VI som är normala vi som har gropar, veck och hängskinn. Älska er själva för vi dominerar! 


Du kanske också gillar

1 Comments

  • Svara
    bella
    20 juni, 2017 at 11:18

    Raid on bruden,, jag håller mä..lite fartränder är ett tecken att man har hållit igång lite här livet… Nice…

  • Lämna en kommentar