Allmänt

Minska stressen i duschen

Nivån av stress i vårat samhälle bara ökar och ökar och det är ett sorgligt fenomen. Det är svårt att hinna med allt och ibland så vill man bara att saker och ting ska gå lite extra fort och smidigt. Även om duschen kan vara det perfekt tillfället att varva ner och njuta av en stund för sig själv så kan tidsbrist råda även där. Tyvärr. Men jag har ett litet tips som kan höja känslan av lyx och njutning när du duschar efter ett svettigt pass. Kroppsskrubb!

Visst visst, absolut inget nytt fenomen i sig. Men! Det är skillnad på skrubb och skrubb. För det första är det egentligen totalt onödigt med kroppstvål för så skitiga är vi i stort sett aldrig så varmt vatten räcker gott och väl. Tvål tar dessutom bort det skyddande fettlager som huden själv bygger upp vilket ökar besvär såsom stickande kliande hud och torrhet. Men du kan bli både ren, len och välluktande i ett enda svep om du använder en kroppspeeling som ligger inbadad i härlig väldoftande olja!

Kanu Nature har otroligt fräscha produkter och just deras body scrub är perfekt när man vill spara lite tid i duschen men ändå bli ren och insmord. Bara att hoppa in i duschen, skrubba sig och skölja av. Voilá! Du är ren, len, insmord och luktar supergott! Även efter att du torkat dig med handduk efteråt så är du inoljad och klar. Jäkla smidigt om man känner att man inte vill kladda med krämer efteråt.

Kanu Nature har flera olika dofter. Min favorit (än så länge) är Green Tea.

Jag använder även deras massageoljor med olika karaktär och egenskaper för att ge kunden en sån personlig upplevelse som möjligt.


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentar