Allmänt

Halva mitt liv försvinner

Jag sitter först och stirrar tomt på skärmen framför mig. När jag tänker på dagens inlägg så blir jag bara tom i hjärtat och det börjar gå upp för mig mer och mer att det jobb jag haft i flera år som jag och maken har byggt upp med egna händer, är på väg bort. Gymmet ska stänga.

Vi slog upp portarna 2012 och har lyckats bygga upp ett gym med trevlig, familjär känsla och det är verkligen ett gym där folk tränar för hälsa och välmående och inte bara för utseende. Folk hälsar på varandra, pratar och har trevligt och majoriteten respekterar gymmets regler och håller ordning och reda. Inte en enda stöld ur någon väska eller jacka på alla år, eller någon utrustning som försvunnit. Otroligt!

Pga en kraftig hyreshöjning så kommer vi inte längre klara av att driva gymmet, och den 21a maj stänger vi dörrarna för att ha möjlighet att tömma ur lokalerna. Det är så otroligt tragiskt att behöva stänga pga ekonomisk girighet från ägaren. Nu kommer jag inte längre ha någon portal för inspiration till bilder och inlägg på bloggen, och jag vet inte hur jag ska göra fortsättningsvis. Det går ju jättebra att träna hemma och utomhus (så länge vädret är på sin goda sida) men frågan är hur länge det kommer vara kul att skriva om.

Jag kommer fortsätta blogga under sommaren, och till hösten får jag se hur allt känns. Gymmets nedläggning innebär att jag behöver söka mig ut på arbetsmarknaden för att dryga ut mina arbetsuppgifter vilket kan komma att påverka både tid och inspiration. Det är svårt att jobba med massage på heltid, men jag hoppas verkligen på att kunna fortsätta jobba inom hälsa och träning. Wish me luck!


Du kanske också gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  bella
  5 maj, 2017 at 14:25

  man säger ju att allting har nån mening… ibland funderar man??

 • Svara
  anki andersson
  5 maj, 2017 at 17:26

  Men så jäkla trist..nu blev jag riktigt ?..Finns ingen annan lokal ni kan ha gymmet i??Ni är de bästa gruppassledarna jag varit på ni är grymma och fina människor? på alla sätt många kramar till er /Anki

 • Svara
  Sofia
  8 maj, 2017 at 13:10

  Men fy vad trist! Dina pass är ju helt otroligt roliga o ganska tuffa också – hoppas att ni kan hitta någon annan lokal i Frövi för ni behövs!
  Lycka till nu vad det än blir ❤️
  /Sofia

  • Marie Nordahl
   Svara
   Marie Nordahl
   9 maj, 2017 at 08:28

   Tack vännen! Det är så himla trist att sluta för gymmet går ju inte dåligt. Frustrationen blir extra stor när det beror på en översittare som bara vill ha mer pengar.

  Lämna en kommentar