Allmänt

Stel som en gris!

Äntligen har jag några minuter att sitta ned vid datorn och få ut några rader på bloggen. Mina dagar är fullknökade just nu för jag åker in till Örebro och kör praktik på min massageutbildning må-ons och när jag kommer hem så är det bara till att fixa något käk och förbereda sig för gymmet. Jag kommer hem efter kl 19 och då är det familjen som gäller. Det kommer vara så här för mig nu i fem veckor, men jag kan göra små justeringar i kalendern så jag får lite mer tid i hemmet så jag får vila.

Jag har börjat testa övningarna ur boken “Yoga för dig som idrottar”, och dra åt skogen vilken ögonöppnare det varit! Jag är ju för fan stel som en gris, mycket stelare än jag trodde. Det är både hurra och fy fan för jag ser att jag har en bit kvar och det känns oxå kan jag lova. Tävlingsmänniska som jag är, iaf jäkligt envis, så kommer jag ju inte ge upp i första taget utan tråckla mig igenom övningarna och se om det blir någon skillnad.

Japp, här ska jag tydligen kunna sitta med rumpan mot hälarna utan problem med rak rygg och utföra en övning för armarna. Jag börjar med röven mot fötterna först…

 

Här ska jag kunna rotera överkroppen så armen pekar rakt upp mot taket. Snart så! 🙂

 

Meningen är att rumpan ska vara rakt ner mot golvet och jag ska lugnt och skönt kunna hänga på det böjda benet och sträcka ut insida lår på det raka benet. Not yet!


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentar