Allmänt

Halvmaraton i Barcelona???

Jag vill vill vill så jäkla gärna åka till Barcelona i februari och springa deras halvmaraton som går mitt i staden! Jag har en bekant som bor i staden nära loppet, och hon kan hjälpa oss med anmälan, hämtning av nummerlappar, boende och allt så nu har jag börjat en rejäl bearbetning av kära maken för att få honom förstå att vi vore DUMMA om vi inte bokade in det här. Fatta att dra till Barcelona över helgen, få bo centralt med en svenska som jobbat där i över nio år och springa den underbara distansen 21km. I typ 15 gradigt väder i februari!!!

Jag tycker 21km är mycket bekvämare att springa än 10km. När man bara kör en mil så ligger man på gränsen hela tiden för vad man orkar, och man blir så där äckligt trött (om man nu vill ha en ok tid vilket jag naturligtvis som gammal idrottare vill). Men på ett halvmaraton så gäller det att hushålla med energin och hitta ett bekvämt tempo som man vet räcker hela vägen in i mål. Sen är jag lite lustig som verkligen kommer igång efter just 10km och brukar automatiskt öka tempo då så jag susar förbi många som istället börjar bli trötta. Älskar det!!!

img_8721-2

Bearbetar maken så vi åker till Barcelona och kutar halvmaraton.


Du kanske också gillar

1 Comments

  • Svara
    bella
    4 januari, 2017 at 10:29

    jamen.. självklart ni ska iväg till Barcelona… såå coolt:)
    du får sätta lite fart på “säfspöjken”

  • Lämna en kommentar