Allmänt

Tränar i sann Sara Dahlström-anda.

Jag har blivit så enormt peppad av våran egna Sanna Dahlström som ofta tränar utan tröja och kör tights och sport-BH. Detta är något som jag själv älskar att göra för det är så skönt att slippa kläder mot kroppen när man tränar, men många gånger fegar jag ur pga vad andra kanske ska tänka. Det blir ju ofta att om någon tränar med bar mage så kan reaktionerna lätt bli att “kolla vad den där visar upp sig”. Sen räcker det med ganska lite häng över resåren för att många ska tycka att man ser för otränad ut för att köra utan linne. Själv brukar jag noja över skinnet som hänger kvar på magen efter mina två graviditeter, och det kan ingen träning i världen få bort. Men så ser jag härliga sportiga bilder på Sara och blir så jäkla inspirerad och sugen på att köra på som hon med bar mage. Så igår åkte linnet av och jag brände av ett skönt pass bestående av en arm-tabata med hantlar, följt av 40 min kondition. Underbart!

Inledde träningen med ett rejält överkroppspass som känns idag kan jag säga.

Inledde träningen med ett rejält överkroppspass som känns idag kan jag säga.

cirkel1

Fortsatte sedan med lite kondition fördelat på löpband och crosstrainer.

Fortsatte sedan med lite kondition fördelat på löpband och crosstrainer.

Ursäkta lite suddiga bilder, men det blir lätt så när de är tagna in action. 🙂

Senare idag för ni veta vad som gömde sig i den här påsen!

pase


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentar