Allmänt

Det går framåt.

I dag är en lugnare dag med mycket tid för studier. Jag sitter och tragglar med skulderbladet och ryggraden plus lite till, men det är faktiskt väldigt kul att få använda hjärnan igen lite extra. Att lära sig något nytt är ju ett av de bästa sätten att hålla hjärnan igång och förebygga åldersrelaterade sjukdomar. Man blir mer fokuserad och lyhörd, och på det stora hela känner jag en stor glädje inom mig att få göra något helt eget och få dela med mig av det jag lär mig. Jag har masserat flera personer denna vecka, och det är otroligt stimulerande och lugnande. Tiden går så fort, och 30min flyger förbi. Mellan varven kutar jag till gymmet och städar, hjälper medlemmar och planerar pass. I kväll är det dags för Kettlebell puls, och jag tänkte dela med mig av några favoritövningar senare på bloggen. Ha det så mys!

outfit

bok


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentar