Träning

Det lilla räcker inte längre i gymmet.

Jag har märkt en ny sak hos mig själv gällande träning. Vid 35 års ålder så har jag blivit besatt av grispass och det lilla “lagom” räcker inte längre för mig, inte på långa vägar. Att ta en övning i taget och köra sets och reps gör mig nästan nervös, och även om jag verkligen lassar på så blir jag knappt svett och pulsen går ju inte upp heller. Jag blir tokig! Sprutar inte svetten och hjärtat är på väg ut ur bröstkorgen så känns det som det kan kvitta. Att lämna gymmet utan att nästan krypa känns som slöseri med tid, och jag måste nästan skratta åt mig själv när jag tänker på detta fenomen. Är det någon mer som är som jag? Som vill ha stenhårda pass med högt tempo och intensitet för att det ska kännas givande? Varje gång! 🙂

unnamed (96)

Om jag inte ligger på golvet, så kan jag lika gärna skippa att gå iväg. *Garv*

unnamed (95)


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentar